Γιατί κάθε ιστοσελίδα πρέπει να έχει blog; - 3digits
10873
post-template-default,single,single-post,postid-10873,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
Σεπ 10 2015

Γιατί κάθε ιστοσελίδα πρέπει να έχει blog;

Κάθε ιστοσελίδα που θέλει να είναι ψηλά τις μηχανές αναζήτησης (πχ. Google, Yahoo κτλ.), πρέπει να εμπεριέχει και ένα blog ή αλλιώς έναν χώρο όπου θα ανεβάζει άρθρα ή νέα. Αυτό αποτελεί έναν εύκολο τρόπο για να ανανεώνεις συχνά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου με νέα, άρθρα, events ή οτιδήποτε είναι σχετικό με το περιεχόμενο της.
Στον δύσκολο και ανταγωνιστικό κόσμο του “internet marketing”, υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Αντί να δημοσιεύεις σε άλλες ιστοσελίδες άρθρα ή νέα από διάφορες σελίδες, γιατί όχι να δημοσιεύεις άρθρα που να υπάρχουν στη δική σου σελίδα. Αυτή η στρατηγική θα προσφέρει πολλά οφέλη στο SEO της σελίδας σου. Ξεκινώντας ένα blog είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσεις με το κοινό σου και να αυξήσεις την online προβολή σου, προσελκύοντας συγκεκριμένο target group.
Εάν θεωρείς ότι ένα blog δεν είναι κατάλληλο για την ιστοσελίδα σου, τότε αναζήτησε άλλους τρόπους για να δημιουργήσεις χρήσιμο περιεχόμενο όπως online οδηγούς ή whitepapers.

0 Comments
Share Post