Γιατί μία επιχείρηση πρέπει να έχει ιστοσελίδα; - 3Digits
10936
post-template-default,single,single-post,postid-10936,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
Σεπ 20 2015

Γιατί μία επιχείρηση πρέπει να έχει ιστοσελίδα;

Γιατί πλέον είναι τόσο σημαντικό για μία επιχείρηση να έχει τη δική της ιστοσελίδα; Εδώ σας παραθέτουμε 6 σημαντικούς λόγους.

 1. Η ιστοσελίδα είναι η “βιτρίνα” μίας επιχείρησης!
  Όσο πιο σύγχρονη είναι η ιστοσελίδα τόσο πιο σύγχρονη δείχνει και η επιχείρηση. Φτιάχνοντας μία ιστοσελίδα έχει και η επιχείρησή σας τη θέση της στη μεγάλη αγορά του διαδικτύου.
 2. Αυξάνονται τα ποσοστά αξιοπιστίας της εταιρείας σας
  Οι υποψήφιοι πελάτες εμπιστεύονται περισσότερο τις επιχειρήσεις που έχουν διαδικτυακή παρουσία. Πολλές φορές αναζητούν λεπτομέριες και πληροφορίες μέσω ίντερνετ είτε για τις υπηρεσίες, είτε για τα προϊόντα μίας επιχείρησης.
 3. Αυξάνονται τα κέρδη
  Στην εποχή μας οι περισσότερες πωλήσεις γίνονται μέσω διαδικτύου. Και αυτό το ποσοστό αυξάνεται ραγδαία …
 4. Η επιχείρησή σας είναι “ανοιχτή” 24ώρες κάθε μέρα!
  Χωρίς έξοδα ή ωράρια ο επισκέπτης μπορεί να δει την επιχείρηση ανά πάσα στιγμή. Να ενημερωθεί για προϊόντα ή υπηρεσίες και να επικοινωνήσει ανά πάσα στιγμή με μία φόρμα επικοινωνίας!
 5. Διαφήμιση στο ίντερνετ χωρίς έξοδα
  Η επιχείρησή σας προβάλλεται μόνιμα στο διαδίκτυο. Είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων, είτε μέσω διαφημίσεων σε άλλες σελίδες.
 6. Προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών πανεύκολα!
  Χωρίς να σκέφτεστε τις αποστάσεις κάνετε όλο τον κόσμο να έχει πρόσβαση στην επιχείρησή σας. Όπου και αν είναι το φυσικό σας κατάστημα, μπορείτε μέσω διαδικτύου να παρέχετε παντού υπηρεσίες ή να αποστέλλετε παντού τα προϊόντα σας.

Όσον αφορά πολλούς που θεωρούν ότι το Facebook ως ικανοποιητικό μέσω προβολής από μία ιστοσελίδα…Είναι πολύ καλό αν έχετε μια εταιρική σελίδα στο Facebook, αλλά δεν είναι αρκετο… Δεν αποτελει ιστοσελίδα και δεν απολαμβάνετε τα ίδια πλεονεκτήματα. Για να είναι αποτελεσματική η σελίδα Facebook θα πρέπει να συνδεθεί με την ιστοσελίδα σας, ώστε να γνωρίσουν οι φίλοι σας την επιχείρησή σας.

Η παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο είναι η εταιρική ιστοσελίδα σας. Μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα γίνεται εργαλείο της δουλειάς σας και της προώθησης των υπηρεσιών/προϊόντων σας. Απαραίτητο είναι να συνδέσετε την ιστοσελίδα σας με τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Youtube) και να είστε μπροστά στις εξελίξεις και στις νέες αγορές που δημιουργούνται στο διαδίκτυο. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να δημιουργηθεί η “βάση” που είναι η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας. Η ιστοσελίδα, όπως προαναφέραμε, είναι η “βιτρίνα” της εταιρεία σας στη διαδικτυακή αγορά, γι’ αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αντιπροσωπευτικό της εταιρία σας!

 

 

Στη 3Digits θα βρείτε αξιόπιστους, έμπειρους και συνεπείς επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στην κορυφή. Γνωρίζοντας χρόνια την διαδικτυακή αγορά, δεν θα έχετε μόνο την τεχνική υποστήριξη της κατασκευής μίας ιστοσελίδα, αλλά ένα ολόκληρο διαδικτυακό business plan που θα σας βοηθήσει να “δυναμώσετε” την επιχείρησή σας.

 

0 Comments
Share Post