Κατασκευή e-shop - 3digits
10799
page-template-default,page,page-id-10799,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Κατασκευή eShop

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα (eShop) μπορούν να εμπορεύονται προϊόντα και υπηρεσίες τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η 3Digits έχει την εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αναπτύξει κάθε είδους eShop, και να σας παρέχει ιδέες και λύσεις ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε δυνατότητα που μπορεί να παρέχει ένα eshop.

Βασική προϋπόθεση ενός eshop (έχοντας καλύψει τα στάδια μελέτης-ανάλυσης αναγκών και συγκέντρωση υλικού και προϊόντων/υπηρεσιών) είναι η σωστή επιλογή e-commerce CMS η οποία θα καλύψει όλες τις ανάγκες ακόμα και τις μελλοντικές, τις οποίες θα μπορεί να καλύψει καθώς θα είναι επεκτάσιμη.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) είναι η ιστοσελίδα όπου κάποιος μπορεί να αγοράσει προϊόντα (υλικά ή υπηρεσίες), χωρίς να επισκεφθεί τον φυσικό χώρο του καταστήματος. Στην εποχή μας η online αγορές αυξάνονται ραγδαία, κάτι που οφείλεται σε πολλούς παράγοντες όπως οι καλύτερες τιμές ή η έλλειψη χρόνου για να τρέξεις σε καταστήματα.

Πλέον υπάρχουν και πολλές ιστοσελίδες αξιολόγησης eShop, συγκρίνοντας καταστήματα, προϊόντα, τιμές, ποιότητα υπηρεσιών κτλ.

Πλεονεκτήματα eshop:

• Είναι ανοιχτό 24 / 7

• Χρειάζεται ελάχιστο φυσικό χώρο

• Απαιτεί λίγο αλλά εξειδικευμένο προσωπικό

• Ανανεώνεται σε ελάχιστο χρόνο

• Προσφορές και εκπτώσεις ανακοινώνονται και προβάλλονται εύκολα και επαναλαμβανόμενα.