Γραφικός σχεδιασμός - 3digits
10777
page-template-default,page,page-id-10777,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Γραφικός Σχεδιασμός

Γραφιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε συνδυασμό με τη σωστή καθοδήγηση της έμπειρης και εξειδικευμένης ομάδας μας, έτσι ώστε να έχουμε το πιο σωστό, δυνατό και επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Σχεδιάζουμε λογότυπα, επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, εταιρική ταυτότητα, σχέδια εσωτερικών χώρων κ.ά.

Η γραφιστική αποτελεί τον τομέα με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό καθώς ζούμε στην εποχή της εικόνας. Οι επιχειρήσεις έχουν ως πρώτο στόχο να δημιουργήσουν την καλύτερη εικόνα της επιχείρησής τους.

Πιο αναλυτικά, σε μία επιχείρηση η γραφιστικές υπηρεσίες είναι απαραίτητες για τους εξής λόγους:

1) Η σχεδίαση λογότυπου ή αλλιώς του εμπορικού σήματος, χαρακτηρίζει άμεσα μία εταιρεία. Είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες οπτικής επικοινωνίας κατά την πρώτη επαφή με έναν πελάτη. Μέσω διάφορων τεχνικών, δημιουργούνται σύμβολα και λέξεις, τα οποία εκφράζουν τις ιδέες και τους στόχους ενός συνόλου ανθρώπων. Μίας και το λογότυπο αποτελεί την πιο σημαντική κίνηση για τη δημιουργία μίας επιχείρησης, θα πρέπει να είναι κάτι όμορφο, λιτό, διαχρονικό και να αντιπροσωπεύει με «έξυπνο» τρόπο το είδος της εταιρείας.

2) Σχεδίαση και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών, είτε για μία εταιρεία, είτε για έναν επαγγελματία. Αποτελεί μέθοδο διαφήμισης, οπότε χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή έτσι ώστε να τραβήξει τα βλέμματα. Πίσω από τον σχεδιασμό μίας κάρτας δεν κρύβεται μόνο η τοποθέτηση της σωστής πληροφορίας, αλλά και του κατάλληλου χρωματισμού και σχεδιασμού που θα κεντρίσει τους υποψήφιους πελάτες.

3) Σχεδιασμός διαφημιστικών φυλλαδίων και οποιουδήποτε είδους εντύπου που θα μοιραστεί στο κοινό στοχεύοντας να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό φυλλάδιο που θα κρατήσει ο υποψήφιος πελάτης, χωρίς να το πετάξει αμέσως.

4) Σχεδιασμός για ψηφιακή χρήση, όπως ελκυστικά διαφημιστικά banners ή σχεδιασμός μαζικής αποστολής εταιρικών email. Καθώς η διαφήμιση πλέον παίζει σημαντικό ρόλο και στο διαδίκτυο. Βάλτε χρώμα σε κάθε επαγγελματική σας κίνηση.

Εταιρικά
Εταιρική ταυτότητα – Εταιρικό λογότυπο – Επαγγελματικές κάρτες – Επιστολόχαρτο – Εταιρικός φάκελος – Εταιρικό έντυπο – Εταιρικό Folder – Φόρμα προσφορών – παραγγελιών

Προϊόντα
Κατάλογοι προϊόντων – Διαφημιστικά έντυπα – Prospectus – Μενού – Τιμοκατάλογοι – Συσκευασίες – Σακούλες

Εκδηλώσεις
Προσκλήσεις – Διαφημιστικά flyers (Φεϊγβολάν) – Αφίσες – Γιγαντοαφίσες – Πανό – Banners (Μουσαμά)

Εποχιακά
Ημερολόγια – Εορταστικές κάρτες – Αυτοκόλλητα – Εταιρικά – Βιτρίνας – Για Ντύσιμο – Εταιρικών Αυτοκινήτων (Car Wrapping) – Για Επιγραφές – Ταμπέλες

Αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα των γραφιστικών υπηρεσιών, από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι και το στάδιο της εκτύπωσης, εξασφαλίζοντάς σας το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα.